Τίμησαν οι Ευρυτάνες την Οικονόμου σε Αλίαρτο και Λαμία

1594

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας Βουλευτή Ευρυτανίας Θωμαΐδος Οικονόμου στη Λαμία, στο ξενοδοχείο “Σαμαράς”, χθες, 10 Μαΐου 2023.

Με σύνθημα “Πάμε Μπροστά για την Ευρυτανία” η υποψήφια Βουλευτής Ευρυτανίας για τη ΝΔ, η ιατρός Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, γέμισε την αίθουσα του Ξενοδοχείου ‘Σαμαράς’ καλώντας τους Ευρυτάνες της Φθιώτιδας αλλά και όσους κατέβηκαν από το Καρπενήσι στη Λαμία για τη συγκέντρωση, να ενώσουν μαζί της όλες τις δυνάμεις για μια νέα Ευρυτανία.

Αντίστοιχη επιτυχία είχε και η προεκλογική συγκέντρωση στην Αλίαρτο, όπου οι Ευρυτάνες την τίμησαν με την παρουσία τους και δήλωσαν συμπαραστάτες στον προεκλογικό αγώνα της ιατρού.

Η κα Οικονόμου στα πλαίσια του προεκλογικού της αγώνα πραγματοποιεί για πολλοστή φορά μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια επισκέψεις στα χωριά της Ευρυτανίας προκειμένου να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους που μένουν εκεί, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί σειρά συγκεντρώσεων ετεροδημοτών προκειμένου να επικοινωνήσει το πρόγραμμά της.

Ακολουθούν προεκλογικές συγκεντρώσεις στο Αγρίνιο – Ξενοδοχείο IMPERIAL την Κυριακή 14 Μαΐου – ώρα 11:30 πμ, στην Αθήνα – Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών τη Δευτέρα 15 Μαΐου – ώρα 7:00μμ και θα ολοκληρώσει την προεκλογική της εκστρατεία με τη μεγάλη συγκέντρωση στο Καρπενήσι στο Συνεδριακό Κέντρο, την Τετάρτη 17 Μαΐου – ώρα 7μμ.

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ