Προετοιμασία: 15’ | Ψήσιμο: 4’ | Μερίδες: 25 κεφτεδάκια

Βαθμός Δυσκολίας: **

Υλικά

4 μεγάλες πατάτες

4 κολοκυθάκια

3 καρότα

1/2 ποτήρι φρυγανιά

αλάτι

πιπέρι

κανέλα

μαϊντανός

δυόσμος

1/2 ποτήρι αλεύρι

κρεμμύδι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα υλικά μας και έπειτα τρίβουμε τις πατάτες, τα κολοκύθια και τα καρότα και τα σουρώνουμε ώστε να απολέσουν τα υγρά τους. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε μία λεκάνη μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά, πλάθουμε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε μεσαία φωτιά για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να χρυσίσουν. Τα βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι για να απαλλαγούμε από το υπερβολικό λάδι. Μπορείτε να τους ψήσετε και στον φούρνο, στον αέρα. Συνοδέψτε με ζυμαρικά και ρύζι με σάλτσα ντομάτας.

Πηγή: www.xrysessyntages.gr