Την Προκήρυξη 180 μόνιμων θέσεων γεωτεχνικών για τις ανάγκες του ΥΠΑΑΤ το 2019 προανήγγειλε ο Υπουργός

2614

Την προκήρυξη 180 μονίμων θέσεων εργασίας γεωτεχνικών προανήγγειλε από το βήμα του 19ου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, τονίζοντας ότι αυτό συμβαίνει «8 χρόνια μετά από την τελευταία πρόσληψη γεωτεχνικού στο υπουργείο».

Ο κ. Αραχωβίτης, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, είπε, επίσης, ότι: «Από τα αποτελέσματα της έρευνας και των συνεργασιών, μέσα από την επίλυση των ειδικών προβλημάτων θα ωφεληθούν οι αγρότες της χώρας μας αλλά και οι καταναλωτές και το περιβάλλον»… «Τη νέα χρονιά θα προκηρυχθούν 180 μόνιμες θέσεις συναδέλφων γεωτεχνικών στο ΥΠΑΑΤ μετά από 8 χρόνια από την τελευταία πρόσληψη γεωτεχνικού στο υπουργείο. Κηρύσσω λοιπόν την έναρξη του 19ου Φυτοπαθολογικού Συνέδριου με την πεποίθηση ότι η συνεύρεση και η συνεργασία της επιστημονικής κοινότητας αυτές τις 2 ημέρες θα δώσουν καρπούς και αποτελέσματα χρήσιμα και ωφέλιμα σε όλους και όλες».

Το 19ο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 30 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου 2018 από την Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία.