Η πρώτη ψηφιακή εκδήλωση προβολής του ελληνικού αγροδιατροφικού τομέα στις σκανδιναβικές χώρες διοργανώθηκε από την Reco Exports σε συνεργασία με τη σουηδική εταιρεία Moreganic και με συνδιοργανωτή την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Η «Greek-Nordic Digital Trade Week», διεξήχθη στο διάστημα 16-20 Νοεμβρίου 2020 με την συμμετοχή 50 ελληνικών επιχειρήσεων. Στόχος της «Greek-Nordic Digital Trade Week», ήταν να αποτελέσει μια εποικοδομητική πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης Ελλήνων παραγωγών βιολογικών προϊόντων, πρωτίστως, τροφίμων και ποτών, με αγοραστές, διανομείς, χονδρεμπόρους, πωλητές λιανικής, bloggers, τύπο και μέσα ενημέρωσης, εμπειρογνώμονες κ.ά από τις Σκανδιναβικές Χώρες, αλλά και μια πλατφόρμα προβολής του αγροδιατροφικού τομέα της Ελλάδας και ιδίως των προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ.

10 Στερεοελλαδίτικες επιχειρήσεις πραγματοποιώντας 30 συναντήσεις διαφήμισαν, με τον πλέον πρόσφορο για τις παρούσες συνθήκες τρόπο, την ποιότητα και τη διατροφική αξία των προϊόντων τους σε ένα απαιτητικό καταναλωτικό κοινό, αποκομίζοντας την αναγνώριση και την επιβράβευσή του. Η συμμετοχή τους έγινε με την υποστήριξη της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μαζί με την πολύτιμη συμβολή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων της ΠΣΤΕ. Οι επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγοραστές της βόρειας Ευρώπης και να ξεδιπλώσουν την επιχειρηματική τους δεινότητα μέσα στο ψηφιακό περιβάλλον που δημιουργήθηκε.