Δύο νέους απινιδωτές έκανε δωρεά στο Δήμο Αγράφων ο Όμιλος Υγεία, προκειμένου να τοποθετηθούν σε δύο χωριά του Δήμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο απινιδωτές θα τοποθετηθούν στο Νέο Αργύρι και τη Βαλαώρα.

Σε ευχαριστήρια επιστολή τους ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Αγράφων και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Όμιλο “ΥΓΕΙΑ”, για τη δωρεά δύο απινιδωτών τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας για να συμβάλουν στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστοποιηθούν εθελοντές μετά από ειδική εκπαίδευση της υπό σύσταση επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών  του Δήμου Αγράφων.

Η εν λόγω δωρεά έχει μέγιστη σημασία για εμάς, αφού είναι προσφορά ουσίας και συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας αν χρειαστεί κάποια απευκταία στιγμή να συμβάλουν σε αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Αποτελεί δε έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης, ευαισθησίας και διάθεσης προσφοράς του Ομίλου “ΥΓΕΙΑ” προς τον Δήμο μας. Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές για το καλό της κοινωνίας μας.»