Μετέτρεψε σπηλιά σε σπίτι ο 37χρονος Άντζελο Μαστροπιέτρο, ο οποίος εργαζόταν επί οκτώ μήνες προκειμένου να τη μεταμορφώσει, στη Βρετανία.

 Μπορεί οι ημέρες που οι άνθρωποι ζούσαν σε σπηλιές να έχουν περάσει, ωστόσο, ένας πρώην επιχειρηματίας επέλεξε να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του στο εσωτερικό μιας σπηλιάς 800 ετών στο δάσος Wyre της Αγγλίας, προσπαθώντας να θεραπεύσει τη πάθηση του.

Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση και ίντερνετ

 Ο 37χρονος Άντζελο Μαστροπιέτρο επί οκτώ μήνες μεταμόρφωνε την σπηλιά που βρίσκεται στο Worcestershire, σε ένα σύγχρονο σπίτι. Ένα σπίτι με τρεχούμενο νερό, με ενδοδαπέδια θέρμανση, ακόμη και με σύνδεση στο Ίντερνετ.

Μοναδική λύση στην ασθένειά του ο διαφορετικός τρόπος ζωής

Ο Μαστροπιέτρο αγόρασε τη περιοχή που βρίσκεται το σπήλαιο, όταν διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας στην ηλικία των 29. Σκέφτηκε ότι το στρες της καθημερινότητας και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής θα επιδείνωναν την κατάσταση του και ένας διαφορετικός τρόπος ζωής φάνταζε ως η μόνη λύση.

Την αγόρασε το 2010 σε δημοπρασία

Ο Μαστροπιέρτο είδε για πρώτη φορά τη σπηλιά το 1999 όταν βρήκε καταφύγιο στο εσωτερικό της από την βροχή. Το 2010 την αγόρασε σε δημοπρασία.

 Έσκαψε τον βράχο για περισσότερες από 1.000 ώρες

 Πέρασε πάνω από 1.000 ώρες σκάβοντας το βράχο στην προσπάθειά του να δημιουργήσει περισσότερο χώρο. Τα μπάζα που συγκεντρώθηκαν τα μετέφερε όλα μόνος του (περίπου 70-80 τόνοι).

(πηγή: Enimerotiko.gr)