Χρόνος Προετοιμασίας: 25’ | Αναμονή: 3 ώρες | Μερίδες: 8 -10

Υλικά
220γρ παξιμάδια κρίθινα
200γρ τυρί φέτα
200γρ τυρί κρέμα
250γρ ντοματίνια
60ml ξύδι βαλσάμικο
100ml ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκο Βασιλικό
1 κουτ γλυκού ρίγανη
6-7 (χωρίς κουκούτσια) ελιές
1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε τα παξιμάδια στον ηλεκτρικό τρίφτη και τα θρυμματίζουμε, τα αναμειγνύουμε με το ελαιόλαδο και με το βαλσαμικο μέχρι να πάρουν την μορφή της βρεγμένης άμμου. Απλώνουμε το μείγμα σε στρογγυλό τσέρκι και το πιέζουμε με την βοήθεια μιας σπάτουλας να γίνει μια λεία βάση. Ανακατεύουμε τα τυριά σε ένα μπολ και τα στρώνουμε πάνω από τα τριμμένα παξιμάδια, ρίχνουμε, ρίγανη, φρέσκο πιπέρι και βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά! Κόβουμε τα ντοματίνια και τα βάζουμε σε ένα μπολ ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο και προσθέτουμε το φρέσκο βασιλικό, αλάτι, πιπέρι ,τις ελιές και ανακατεύουμε ! Τα τοποθετούμε πάνω από τα τυριά και το παγώνουμε για 3 ώρες στο ψυγείο πριν το κόψουμε.

Πηγή: www.petrosmaounatzis.com