Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευρυτανίας υλοποιούν την καινοτόμο δράση ηλεκτρονικού εμπορίου και στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων λόγω covid-19. Η δράση ονομάζεται: “Direct market.gr”.

Στη δράση μπορούν να ενταχθούν όλες οι εμπορικές επιχειρήσεις ανεξάρτητα αν διαθέτουν e-shop. Η δράση είναι δωρεάν για τις επιχειρήσεις (πληροφορίες για το πρόγραμμα: 6972517167 – 2237080650 Παπαδοπούλου Σπυριδούλα).

Το Directmarket.gr είναι μια πανελλαδική ηλεκτρονική αγορά προϊόντων που η οποία προβάλει ήδη 1.500.000 προϊόντα και 1550 επιχειρήσεις και είναι διαθέσιμη για όλους τους επιχειρηματίες του νομού.  Παρέχεται η δυνατότητα Προβολής (βιτρίνα) ή και Ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Καταστήματος που μπορεί και να μετασχηματίσει μέσω ενός απλού banner, την ιστοσελίδα κάθε επιχείρησης σε e-shop, αν δεν διαθέτει δικό της.  Η κάθε τοπική επιχείρηση αποκτά «βιτρίνες προϊόντων» που τις διαχειρίζεται η ίδια. Aν έχετε δικό σας e-shop τα προϊόντα σας μπορούν να ανεβαίνουν αυτόματα μέσω XML και στις 2 ηλεκτρονικές αγορές. Με τους τρόπους αυτούς η επιχείρηση αποκτά ουσιαστικά πολλά κανάλια πώλησης και προβολής των προϊόντων σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ταυτόχρονα προσφέρεται ειδική εφαρμογή υπολογισμού μεταφορικών και πληρωμών για την Ελλάδα και το Εξωτερικό με πλήθος ρυθμίσεων που θα καλύψουν κάθε εμπορική πολιτική ενώ όλες οι δυνατότητες διαχειρίζονται αποκλειστικά και μόνο από την επιχείρηση που συμμετέχει.