Ένα μαγευτικό βίντεο με φόντο δισεκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια ροδακινιών

425
elena xydia

Φέτος, η Άνοιξη ξεκινάει από τη Βέροια με φόντο τα οκτώ και πλέον δισεκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια των ροδακινιών, με την πιανίστρια, Έλενα Ξυδιά, σε ένα μαγευτικό μουσικό βίντεο. 

Μια γέφυρα μουσικής και φύσης: Σε μια γωνιά του κάμπου της Βέροιας, με φόντο το ροζ τοπίο, η Έλενα Ξυδιά έδωσε πνοή σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. Ένα παραμυθένιο ροζ πιάνο μέσα στις ανθισμένες ροδακινιές, έγινε ένα με την ομορφιά της φύσης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη γαλήνη και έμπνευση. Η Έλενα σε ένα μαγικό καμβά ζωγράφισε συναισθήματα με νότες. Kάθε νότα που έβγαινε από τα δάχτυλα της Ξυδιά, μύριζε άνοιξη και αγάπη για την Ελλάδα και την ομορφιά της φύσης. Η μουσική γεμάτη πάθος και δυναμισμό, εναρμονιζόταν με την ηρεμία και τη γαλήνη του τοπίου, δημιουργώντας ένα μοναδικό, ένα ονειρικό σκηνικό.

Μια εθελοντική προσπάθεια: Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ξυδιά υλοποιεί τα βίντεο της καμπάνιας Piano Natural Heritage Project εθελοντικά, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση. Η αγάπη της για την Ελλάδα και η επιθυμία της να προβάλλει την ομορφιά της χώρας μας σε όλον τον κόσμο, αποτελούν την κινητήρια δύναμή της. Παρακολουθήστε ένα μικρό απόσπασμα απο το video της Βέροιας πριν το τελικό μοντάζ. Να σημειωθεί οτι το video θα παραχωρηθεί και στον Δήμο Βέροιας για την τουριστική προβολή της περιοχής.