Χρόνος προετοιμασίας: 20’ | Χρόνος ψησίματος: 20’  |Μερίδες: 20

Υλικά

150 γρ. φράουλες

190 γρ. αλεύρι

130 γρ. καστανή ζάχαρη

1 αυγό

8 γρ. μπέικιν πάουντερ

40 ml γάλα

120 γρ.  βούτυρο μαλακό

½ βανίλια

Αλάτι έως ½ κουταλάκι του γλυκού

Εκτέλεση

Πλένουμε και στεγνώνουμε τις φράουλες και μετά αφαιρούμε τον μίσχο και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους. Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια, τη ζάχαρη και αλάτι. Χτυπάμε το μείγμα με ηλεκτρικό μίξερ για μερικά λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό, τη βανίλια και το γάλα. Συνεχίζουμε να χτυπάμε ελαφρά και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις φράουλες και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα για να πάνε παντού. Ύστερα σχηματίζουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στατικό φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.

Πηγή: www.jenny.gr