Υλικά
3 μεγάλα κολοκυθάκια
3 αυγά
150γρ τριμμένο κασέρι
200γρ κρέμα τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμο
Άνηθο
Εκτέλεση
Πλένουμε και τρίβουμε τα κολοκύθια βάζουμε μπόλικο αλάτι και αφήνουμε 20΄ λεπτά να στραγγίξουν (τα στραγγίζουμε πολύ καλά). Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα αυγά, το κασέρι, το δυόσμο, το πιπέρι και το άνηθο και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μικρό ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα μέσα σε μια λεπτή στρώση. Ψήνουμε στους 180ο C ώσπου να ροδίσει το βγάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Μετά στον πάγκο μας το γυρνάμε ανάποδα, ξεκολλάμε το αντικολλητικό χάρτη και απλώνω την κρέμα. Προσθέτουμε προαιρετικά τριμμένο κασέρι και στη συνέχεια το κάνουμε σε ρόλο, το κόβουμε σε ίσα και το απολαμβάνουμε.
Πηγή: www.mageirikesapolauseis.gr