Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και Νίκος Καραθανασόπουλος κατέθεσαν ως αναφορά στη Βουλή το υπόμνημα του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Καρπενησίου. Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ δηλώνει την συμπαράστασή της στα αιτήματα των γονέων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 2ου Γυμνασίου, όπως και του διπλανού 3ου δημοτικού και απαιτεί την άμεση λήψη μέτρων για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

«Οι διάφορες δικαιολογίες που ψελλίζει η δημοτική αρχή αποσκοπούν στο να συσκοτίσουν τις ευθύνες και τις αιτίες αλλά δεν μπορούν να πείσουν κανένα, αφού τόσα χρόνια τώρα δεν έκανε το παραμικρό για να λυθούν τα προβλήματα. Μεγάλες είναι και οι ευθύνες αυτών που παρέλαβαν ένα έργο προβληματικό από το στάδιο της μελέτης ακόμα» αναφέρει η ΚΟ Ευρυτανίας.

Η αναφορά:

«Προς το Προεδρείο της Βουλής

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους κ. Υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων

Θέμα: Λειτουργικάπροβλήματατου2ουΓυμνασίουΚαρπενησίου

Οι βουλευτές Παπαναστάσης Νίκος και Καραθανασόπουλος Νίκος

Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ το υπόμνημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου  Καρπενησίου, σχετικά με τα διαχρονικά προβλήματα που παρουσιάζονται στο χώρο του 2ουΓυμνασίουΚαρπενησίου και υπονομεύουν την ασφάλεια των μαθητών».