Συνέχεια…

Μπήκε για τα καλά το ‘μικρόβιο΄ του εθελοντισμού για το περιβάλλον στην Ευρυτανία, με τους πολίτες να παίρνουν τον πρώτο ρόλο και να ενεργούν εκεί που η πολιτεία δεν υπάρχει. Δυο νέες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες προστέθηκαν λοιπόν με την πρώτη να είναι μια πρωτοβουλία του του 4ου Δημοτικού Σχολείου και τη δεύτερη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί προσεχώς στη Βαλαώρα του Δήμου Αγράφων.

Συγκεκριμένα πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Καρπενησίου για τον εθελοντικό καθαρισμό που πραγματοποίησαν στο χώρο του Κεφαλόβρυσου την περασμένη Κυριακή δίνοντας το καλό παράδειγμα και στέλνοντας το μήνυμα ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής.

Το περασμένο Σάββατο στις 25 Ιουνίου 2022 και ώρα 8:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Βαλαώρας θα πραγματοποιηθεί εθελοντική δράση για την περισυλλογή σκουπιδιών και καθαριότητα στην περιοχή γύρω από την Αγία Βαρβάρα και στη συνέχεια στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, κοντά στην περιοχή του πέτρινου γεφυριού. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Οικοτουριστικό Σύλλογο Βαλαώρας και η εργασία θα περατωθεί με στάση για ξεκούραση και συζήτηση για τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου.