Εκλογές 2019

0
3406

www.eklogesevrytania2019.gr

Ο Ευρυτανικός Παλμός πρωτοπόρος και στην ενημέρωση της εκλογικής αναμέτρησης

Πλούσιο ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και όλο το παρασκήνιο

Ακολουθήστε τον παλμό της προεκλογικής περιόδου και μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης από όλα τα εκλογικά κέντρα Καρπενησίου & Αγράφων

Μόλις λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές και πολύ κοντά στις Βουλευτικές Εκλογές, ο Ευρυτανικός Παλμός για μια ακόμη φορά βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις και πρωτοπορεί δημιουργώντας τη νέα ηλεκτρονική του σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στις εκλογές του 2019.
Καθημερινά ο παλμός της προεκλογικής περιόδου χτυπά στο www.eklogesevrytania2019.gr αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, Instagram, twitter. Δείτε αποκλειστικά συγκεντρωμένα σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση όλους τους συνδυασμούς που διεκδικούν ψήφο, όλη τη δράση και τα προφίλ των υποψηφίων, το πρόγραμμά τους και την εικόνα της προεκλογικής περιόδου. Μάθετε πρώτοι στατιστικά, ειδήσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, πολιτικό παρασκήνιο αλλά και ‘ζωντανή’ αναμετάδοση των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά κέντρα ολόκληρης της Ευρυτανίας το βράδυ των εκλογών.
Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων, οι πολιτικοί συνδυασμοί και τα Τοπικά Συμβούλια, η εκλογική αναμέτρηση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, οι Εθνικές Εκλογές που ακολουθούν, είναι το αποκλειστικό αντικείμενο της ιστοσελίδας. Επίσης στο www.eklogesevrytania2019.gr μπορούν δημότες και ετεροδημότες να ενημερωθούν για το πού ψηφίζουν καθώς και θα καταγράφεται η άποψη των ίδιων των ψηφοφόρων.
Πιστοί στην αρχή μας για ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση, δημιουργήσαμε το www.eklogesevrytania2019.gr , όπου θα κυριαρχεί η πολυφωνία και θα φιλοξενούνται όλες οι πολιτικές τάσεις, παρατάξεις, συνδυασμοί και υποψήφιοι, χωρίς ‘χρωματισμούς’ και μακριά από συμφέροντα και δοσοληψίες, όπως σταθερά επιλέξαμε από την αρχή, για την αρχισυντακτική γραμμή του Ευρυτανικού Παλμού.
Για πρώτη φορά εφημερίδα της Ευρυτανίας πρωτοπορεί και παρακολουθεί τόσο στενά την εκλογική ‘μάχη’ μέσα από μια ξεχωριστή και αποκλειστική ηλεκτρονική σελίδα με συνεχή και ενημερωμένη ροή πολιτικών ειδήσεων της Ευρυτανίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Επισκεφτείτε το www.eklogesevrytania2019.gr και μπείτε στον Παλμό των Εκλογών 2019.