Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη

2382

Υπερκομματικό και πολυσυλλεκτικό το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

Με σύνθημα «Έχουμε ομάδα», ο Κώστας Μπακογιάννης υποδέχτηκε στο κλειστό γήπεδο του Μετς από νωρίς πολύ κόσμο, που συγκεντρώθηκε για να δει τους ανθρώπους που συνθέτουν τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά», ενώ η παρουσίαση τους έγινε με τρόπο που θυμίζει παρουσίαση ομάδων μπάσκετ. Μετά από το καλωσόρισμα που έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού, άρχισαν αρχικά να ανακοινώνονται από τα μεγάφωνα τα ονόματα των υποψήφιων διαμερισματικών συμβούλων που κατευθύνονταν προς την εξέδρα όπου τους περίμενε ο Κώστας Μπακογιάννης. Στην συνέχεια ακολούθησε –κατά τον ίδιο τρόπο- η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Ιδιαίτερη υποδοχή είχαν και υποψήφιοι που τους γνώριζε ο κόσμος από την επαγγελματική τους ιδιοτητα, όπως ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, ο γνωστός δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, ο φοροτεχνικός Παναγιώτης Παντελής, η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη και κυρίως ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και ένας εκ των πρωταθλητών Ευρώπης το 2004 Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, οι υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας και Γιάννης Οικονόμου αλλά και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς.  

Ο κ. Μπακογιάννης παρουσίασε έναν έναν ξεχωριστά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, είπε ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που στόχο έχει να «γυρίσει την Αθήνα ανάποδα» για να λύσει τα προβλήματα της πόλης. Επίσης τόνισε ότι πρέπει να γίνει αποκέντρωση στις υπηρεσίες του πρώτου δήμου της χώρας εξηγώντας πως κάθε δημοτικό διαμέρισμα θα λειτουργεί σαν ένας αυτόνομος δήμος. (φωτο:Huffington Post)