Οι υπόλοιποι υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας του ΚΙΝΑΛ

6840

Δύο γυναικεία ονόματα συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για την Ευρυτανία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, μαζί με την υποψηφιότητα του ιατρού κ. Γιάννη Παπαδόπουλου. Πρόκειται για τις κυρίες Δήμητρα Ιωάννου Κανταρέλου και Σμαράγδα Σιακαβέλα.

Δήμητρα Ιωάννου Κανταρέλου. Γεννήθηκε το 1975 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, σπούδασε νοσηλευτική και εργάζεται επί 13 έτη στον ιδιωτικό τομέα, προσφέροντας ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια τις νοσηλευτικές της υπηρεσίες στους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Τόπος καταγωγής της, οι Στάβλοι Ευρυτανίας, προερχόμενη από το γένος Κοντούσια. Πολιτεύεται ως υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας με το Κίνημα Αλλαγής, έχοντας την διάθεση και την τόλμη να παλέψω για τον τόπο της, προσφέροντας βοήθεια στους ανθρώπους της Ευρυτανίας που έχουν ανάγκη, εξαλείφοντας αδικίες και αναπτύσσοντας υποδομές.

Σμαράγδα Σιακαβέλα. Κόρη του Ιωάννη Σιακαβέλα και της Ελένης Κοπαρανη. Κατάγεται από τη Δομνίστα Ευρυτανίας αλλά ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο. Εγγονή του Γεωργίου και της Ιωάννας Σιακαβελα, κάτοικοι Δομνιστας Ευρυτανίας. Στα 18 της, πέρασε στη σχολή Ανθρωπιστικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου , στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, με κατεύθυνση τη Γλωσσολογία. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της, αποφάσισε να διευρύνει τους ορίζοντες της με ένα μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα της Γλωσσολογίας. Πλέον, ως φοιτήτρια Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να παλεύεις και να κοπιάζεις για τα όνειρα σου. Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. Υποψήφια βουλευτής στο νομό Ευρυτανίας με το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ όχι μόνον, για να στηρίξει τον τόπο καταγωγής της αλλά για να στηρίξει την παράταξη σε αυτόν το μεγάλο αγώνα που δίνει, ώστε να είναι ο προοδευτικός πόλος που χρειάζεται η χώρα.