Ο Σύλλογος των απανταχού Καστανιωτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Δημήτριος» επιθυμεί να αναθέσει την εκμετάλλευση του Εντευκτηρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Καστανιάς.

Το προς ανάθεση-εκμετάλλευση ακίνητο βρίσκεται στην Καστανιά Ευρυτανίας και αποτελείται από:

-Αίθουσα με τραπεζοκαθίσματα, μεγάλο επαγγελματικό ψυγείο, τζάκι, ντουλάπια, νεροχύτη με μεγάλο πάγκο κλπ.

-Μεγάλο προαύλιο χώρο με τραπεζοκαθίσματα που σκεπάζεται με τέντες στο μεγαλύτερο μέρος του.

-Βοηθητικό χώρο με επαγγελματική ψησταριά και νεροχύτη.

-Δύο WC και με ένα ακόμη χώρο παρόμοιας χρήσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι αποδεδειγμένα γνώστες του αντικειμένου του επισιτιστικού επαγγέλματος και θα πρέπει οπωσδήποτε να εξυπηρετούν τις βασικές λειτουργίες: Καφετέρια, Σνακ μπαρ & Ψησταριά.

Ο μισθωτής θα πρέπει κατ’ ελάχιστον να λειτουργεί το εντευκτήριο:

-Όλο το χρονικό διάστημα από 1η Ιουνίου μέχρι και 30η  Σεπτεμβρίου κατ’ έτος.

-Όλα τα Παρασκευο – Σαββατο – Κύριακα στο υπόλοιπο του χρόνου.

-Όλες τις σημαντικές αργίες του έτους (παραμονή και ανήμερα), τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα (δέκα ημέρες αντίστοιχα ανά εορτή), καθώς και της εορτής του Αγίου Δημητρίου (παραμονή και ανήμερα).

Το εντευκτήριο θα μπορεί να μείνει κλειστό τη χειμερινή περίοδο για συνολικό  χρόνο μέχρι και τέσσερις εβδομάδες, με την προϋπόθεση ότι αυτές θα είναι οπωσδήποτε μεμονωμένες και όχι συνεχόμενες (το εντευκτήριο δεν θα είναι κλειστό δύο συνεχόμενα ΠΣΚ).

Σημειώνεται ειδικά ότι:

-Ο μισθωτής θα είναι υποχρεωμένος να εξυπηρετεί και να φιλοξενεί όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου για τις οποίες θα έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωσή του (κατ’ ελάχιστον δεκαπενθήμερη).   

-Η ανάθεση για το συγκεκριμένο κατάστημα ορίζεται σε 3 έτη με δυνατότητα παράτασης κατά 2 έτη.

-Τον μελλοντικό εκμεταλλευτή του καταστήματος βαρύνουν η συντήρηση του χώρου καθώς των επίπλων, σκευών, ως επίσης και το κόστος των κοινωφελών οργανισμών(ΔΕΗ, ΟΤΕ, Δημοτικά Τέλη-Φόροι, λογαριασμοί ύδρευσης)

-Το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται σε 50,00€.

      Αιτήσεις για εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές με απλή επιστολή στην διεύθυνση των Γραφείων του Συλλόγου στην Αθήνα(Σύλλογος Καστανιωτών Ευρυτανίας, Προμάχων 3, 142 32 Ν. Ιωνία) ή με email (okastaniotis@yahoo.gr), μέχρι και την 25η Απριλίου 2022 (ημερομηνία κατάθεσης της επιστολής ή διαβίβασης του email).

Σε περίπτωση που αποβεί άκαρπη η διαγωνιστική διαδικασία, αυτή θα επαναληφθεί άμεσα με νέα δημοσίευση και με χρόνο εκδήλωσης ενδιαφέροντος το διάστημα 1η έως και 31η  Μαΐου 2022.

Για να βεβαιωθείτε ότι παραλήφθηκε η επιστολή σας ή το email, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αριστείδη Ντέκα στα τηλ: 210 2516938 & 6977668616.