Σε συνεχείς περιοδείες ο Απόστολος Γκλέτσος σε όλη τη Στερεά Ελλάδα

1442

Στις 21 Μαΐου η κεντρική ομιλία στο Καρπενήσι

Το πρόγραμμα των περιοδειών του ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με το συνδυασμό ‘’Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση’’, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 24/5/2019 δύο μέρες πριν από τις μεγάλη μέρα των εκλογών. Ο κ. Γκλέτσος προγραμματίζει να επισκεφτεί κατά σειρά την Χαλκίδα, την Φθιώτιδα, την Βοιωτία, την Φωκίδα, την Εύβοια και την Ευρυτανία. Αναλυτικότερα, σήμερα  Τετάρτη 15/05/2019 το πρωί ο κ. Γκλέτσος είναι καλεσμένος στην Εκπομπή του ΣΚΑΙ  «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ», ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει μια σειρά επισκέψεων στην Χαλκίδα στο Επαγγελματικό Λύκειο Χαλκίδας, στο τεχνικό Επιμελητήριο, στο Δικηγορικό Σύλλογο, στο ζωόφιλο Σύλλογο, στο Σύλλογο Εθελοντών δοτών μυελού των οστών, στο Σύλλογο «Αλωνάκι», στο Σύλλογο Πολυτέκνων και τέλος στο Σύλλογο Υποστήριξης ατόμων με αυτισμό «ΑΓΑΠΗ».

Την Πέμπτη 16/05/2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα βρεθεί στην Φθιώτιδα όπου έχει προγραμματίσει συναντήσεις με το Σύλλογο Πολυτέκνων, την Ένωση Συνταξιούχων ΙΚ, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία και την Ένωση ιδιοκτητών ραδιοταξί. Το απόγευμα της ίδιας μέρα θα επισκεφτεί τα χωριά της Φθιώτιδας όπως τον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, τη Σπερχειάδα και την Μακρακώμη.

Συναντήσεις και κεντρική ομιλία στο Καρπενήσι

Την Τρίτη 21/05/2019 ο κ. Γκλέτσος θα δώσει ξανά το «παρών» στην Ευρυτανία και θα επισκεφτεί το πρωί, την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, θα συναντηθεί με την ένωση ξενοδόχων Ευρυτανίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου, αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους με το συνδυασμό του στην Ευρυτανία.

Την Τετάρτη 22/05/2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα πραγματοποιήσει στις 20:30 κεντρική ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο Λιβαδειάς, ενώ την Πέμπτη 23/05/2019 στις 21:00 θα πραγματοποιήσει μεγάλη ομιλία στην Λαμία (πλατεία Ελευθερίας). Τέλος, την αυλαία των περιοδειών του ρίχνει την Παρασκευή 24/05/2019 στις 14:30 με συνέντευξή του στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.