Άλλη μια υποψήφια από την Ευρυτανία, με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού, η Παναγιώτα Λιάπη

2971

Η Παναγιώτα Λιάπη είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας». Ο ίδια όντας καταξιωμένη επαγγελματικά σαν γεωπόνος από τη Λαμία Φθιώτιδας  αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και στον χώρο την πολιτικής, και επιτυχημένη καθώς είναι, ήταν μάλλον αδιανόητο να μην καταφέρει να διεισδύσει και στα μονοπάτια της πολιτικής.

Σύμφωνα με το πλούσιο βιογραφικό της, γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή Αττικής με καταγωγή από Λαμία και Ευρυτανία. Ζει και εργάζεται στη Λαμία. Αποφοίτησε με άριστα από τη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας Δυτικής Μακεδονίας του τμήματος Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στον τομέα της Οργάνωσης και Διοίκησης Βιομηχανικών Συστημάτων με εξειδίκευση στα Logistics (εφοδιασμός και διακίνηση προϊόντων). Στην πορεία ακολούθησε το δεύτερο Μεταπτυχιακό της στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων στον τομέα του Sales Μanagement (διοίκηση πωλήσεων) και στην συνέχεια εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επικοινωνίας και Marketing. Είμαι Γραμματέας στην Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Γεωπόνων του Νομού Φθιώτιδας και Ευρυτανίας που αποτελεί επιστημονική ένωση με έντονη δραστηριότητα σε θέματα του πρωτογενή τομέα. Έχει ταξιδέψει στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. παρακολουθώντας σεμινάρια και εκθέσεις που αφορούσαν αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα. Μιλά άριστα αγγλικά και Ισπανικά. Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως διευθυντικό στέλεχος μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα λιανικής πώλησης. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκα στο τμήμα αγορών σε μεγάλη Ελληνική φαρμακοβιομηχανία, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (στο τμήμα με αντικείμενα Rasff – Υψηλά Πρότυπα Ασφάλειας Τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Επιπλέον, εργάστηκε ως συντονιστής σε μεγάλο Κέντρο Διανομής (3rd party logistics company). Τα τελευταία χρονιά διατηρεί επιχείρηση παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

Στην ερώτηση γιατί είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές, η ίδια λέει: «Διατηρώντας  μέσα  μου  βαθιά  πίστη  στις δυνατότητες  και στη δυναμική  του τόπου μας αποφάσισα να είμαι υποψήφια Περιφερειακή  Σύμβουλος Φθιώτιδας με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας». Επιμένουμε να επιλέγουμε την πρόοδο του τόπου μας με σοβαρότητα και συνέπεια. Έχουμε  όρεξη για δουλειά, αντίληψη και πείσμα για δημιουργία. Επιμένουμε να εστιάζουμε την προσοχή μας στον άνθρωπο, διαφυλάσσοντας τις αξίες του τόπου και της κοινωνίας που ζούμε καθημερινά, θέτουμε στόχους και τους πετυχαίνουμε. Με αίσθηση ευθύνης και σεβασμό ζητώ τη στήριξη σας».