Η πολυαναμενόμενη δίκη της αγωγής του Βουλευτή Ευρυτανίας, Κωνσταντίνου Κοντογεώργου κατά του Ευρυτανικού Παλμού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρπενησίου.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, που ήταν δημόσια ανοιχτή στο κοινό, εξετάστηκαν οι μάρτυρες και από τις δύο πλευρές, ένας του ενάγοντος και ένας της εναγομένης, ενώ θα κατατεθούν και οι φάκελοι με τις ένορκες μαρτυρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βουλευτής Ευρυτανίας και ενάγων δεν παρευρέθηκε στη δίκη αλλά μόνο διά της δικηγόρου του.

Για την πορεία της δίκης και της υπόθεσης δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε περισσότερες πληροφορίες μέχρι να βγει η τελική απόφαση του Δικαστηρίου, οπότε και θα εκτεθούν οι λεπτομέρειες τόσο της δίκης όσο και γενικότερα της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καρπενησίου στις 7 Οκτωβρίου 2021, η οποία απέρριψε τη διαδικασία, χωρίς να την παραπέμπει σε άλλο δικαστήριο, της αγωγή του Κώστα Κοντογεώργου κατά του Ευρυτανικού Παλμού, ο Βουλευτής Ευρυτανίας επέλεξε ξανά τη δικαστική οδό. Η πολυαναμενόμενη απόφαση επί της αγωγής Κοντογεώργου σε βάρος του Ευρυτανικού Παλμού, με την οποία ζητούσε 30.000 ευρώ για ηθική βλάβη, εκδόθηκε στις 7 Οκτωβρίου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ευρυτανίας, ύστερα από 7 μήνες αναμονής.Σύμφωνα με την απόφαση η υπόθεση εισήχθη σε λάθος διαδικασία και απορρίφτηκε από το Δικαστήριο.

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, όμως, Ο Ευρυτανικός Παλμός παρέλαβε μέσω δικαστικού επιμελητή κλήση για νέα ημερομηνία για δίκη. Συγκεκριμένα ορίστηκε δικάσιμος με ακροαματική διαδικασία στις 11 Φεβρουαρίου 2022, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρπενησίου, ώστε να εκδικασθεί η υπόθεση κατά την προσήκουσα ειδική διαδικασία των περιουσιακών διαφορών, η οποία έλαβε αναβολή για τις 13 Μαΐου 2022.