Μια επιτυχημένη επανεκκίνηση

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας η ‘Γιορτή Κάστανου’ επέστρεψε και πάλι στον τόπο της. Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αρκετού κόσμου η Γιορτή Κάστανου στην Αγία Τριάδα, μια γιορτή θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Παρά την πρωινή βροχή, ο καιρός συμμάχησε μαζί με τους διοργανωτές και τους επισκέπτες και επέτρεψε σε όλους να απολαύσουν τη φιλοξενία της διοργάνωσης. Όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να γευτούν ψημένα κάστανα, αλλά και αλμυρές συνταγές με τοπικά προϊόντα παραγωγής «παντρεμένα» με κάστανο από τον σεφ Φώτη Παρασκευαϊδη που ήρθε από τα Γρεβενά ειδικά για τη Γιορτή.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Χαλκιάς, Γιάννης Σβερώνης και Σοφία Ζαλοκώστα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Τριάδας Βαγγέλης Ντάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ταξιάρχης Κουτρομάνος μέλη του Συλλόγου Αγιατριαδιτών.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζουν οι Αγιατριαδίτες και ο σύλλογός τους που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, η επιχείρηση «Γιαγιά Ερασμία» της Όλγας Κουτρομάνου για τη χορηγία τοπικών ζυμαρικών και το εστιατόριο ‘4Εποχές’ της κας Θεοδώρας Αποστόλου για τις μοναδικές συνταγές που δημιούργησε με έμπνευση το κάστανο.