Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε δια ζώσης η 25η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αγράφων. Τα μέλη της Επιτροπής έλαβαν αποφάσεις για εννιά (9) θέματα.
Αυτά αφορούσαν την έγκριση και εξειδίκευση των πιστώσεων για τις δράσεις τουριστικής προβολής του Δήμου Αγράφων εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό για το έτος 2021, τον προγραμματισμόπροσλήψεων έκτακτου προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών έτους 2021, την αποδοχή έκτακτης χρηματοδότησης και την αποδοχή χρηματοδότησης από ΥΠΕΣ για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αγράφων.
Επίσης αποφάσεις έλαβαν για τις εγκρίσεις των διαγωνισμών των έργων «Βελτίωση υποδομών Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Δ.Ε. Αγράφων» και τη «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αγράφων», αλλά και για εγκρίσεις που αφορούν τη μετακίνηση αντιδημάρχων του Δήμου Αγράφων στη Θεσσαλονίκη για την 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ‘’Philoxenia’’, την απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή του υπολόγου κ. Νικόλαου Μαρούλη, καθώς και την κατάρτιση όρων διακήρυξης του διεθνή ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Αγράφων» Εκτιμώμενης αξίας 371.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ 24%) και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.