Εγκαινίασε το εκλογικό της Κέντρο η «Αλλαγή Πορείας 2020»

2575

Δημήτρης Λερογιάννης: «Εμείς πιστεύουμε ότι τα αυτονόητα δεν είναι χάρες και παραχωρήσεις. Δε θέλουμε οι συμπολίτες μας να αισθάνονται υποχρέωση»

Τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας 2020», με υποψήφιο Δήμαρχο, το Δημήτρη Λερογιάννη, πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, 13 Απρίλιου, στις 19:00.

Το ‘παρών’, στην Οδό Κοτσιμπού 4, απέναντι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, όπου θα στεγαστεί για το επόμενο διάστημα το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, έδωσε  πλήθος κόσμου, σκορπίζοντας έτσι άνεμο αισιοδοξίας –όπως αναφέρει η παράταξη – στις τάξεις των υποψήφιων, του Δημήτρη Λερογιάννη.  

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ στην συνέχεια στο βήμα, για ένα σύντομο χαιρετισμό ανέβηκαν οι πρώην δήμαρχοι Καρπενησίου, κ.κ. Γιάννης Παπαδόπουλος και Βασίλης Καραμπάς. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής της  μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρπενησίου, Γιάννης Σταμάτης, ενώ σημαντική, ήταν και η τοποθέτηση, ενός άλλου έμπειρου αυτοδιοικητικού, του πρώην Δημάρχου Φουρνάς, κ. Ηλία Παππουτσόπουλου.

Με  τοποθετήσεις τους, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής  του Σύριζα Ευρυτανίας, κ. Δημήτρης Μαντέκας, εξέφρασε τη στήριξή του στο συνδυασμό του Δημήτρη Λερογιάννη, ενώ εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ, το λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ. Βασίλης Τριαντάφυλλου.

Οι σύντομοι χαιρετισμοί έκλεισαν με τους  εκπρόσωπους  του Ποταμίου, κ. Αντώνιο Μανίκα και της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας», κ. Ντίνο Μπομποτσιάρη, οι οποίοι δυναμικά εξέφρασαν τη στήριξη τους στο συνδυασμό.

Διάμεσου επιστολών τους, οι οποίες διαβάστηκαν στο περιθώριο της εκδήλωσης, την στήριξη τους εξέφρασαν, ο πρώην βουλευτής Ευρυτανίας κ. Ηλίας Καρανίκας και η πρώην υποψήφια βουλευτής, κ. Όλγα Οικονόμου.

Η κεντρική τοποθέτηση του υποψηφίου Δημάρχου, Δημήτρη Λερογιάννη, επισφράγισε το  διάχυτο κλίμα αισιοδοξίας, καθώς στη μεστή και γεμάτη δυναμισμό ομιλία του,τονίστηκαν με εμφατικό τρόπο οι  γενικές γραμμές τις οποίες θα ακολουθήσει απαρέγκλιτα ο συνδυασμός «Αλλαγή Πορείας 2020», όπως είπε.