Τη θητεία του ως Διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας ανανέωσε ο Κλεομένης Λάππας συνεχίζοντας για ακόμη τρία χρόνια να βρίσκεται στη διοίκηση του ΘΧΠ.
Να θυμίσουμε ότι η θητεία του κ. Λάππα έληξε στις 13 Δεκεμβρίου 2021 και πλέον σύμφωνα με την Υφυπουργό κα. Μιχαηλίδου ο ίδιος διορίζεται μεταβατικά σε κενή οργανική θέση της κατηγορίας Ειδικών Θέσεων με βαθμό 1ο, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή.
Ο κ. Λάππας ανέφερε για την επανεκλογή του τα εξής: «Με τιμά ιδιαίτερα ο διορισμός μου από την Υφυπουργό Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μιχαηλίδου ως Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας. Την ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης της, προς το πρόσωπό μου. Κύριος στόχος μας ως Διοίκηση είναι να συνεχίσουμε, σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό του Θεραπευτηρίου, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των περιθαλπόμενων με συστηματικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, κυρίως αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού. Ευχαριστώ πολύ! Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα!»