‘Ελεύθερη Στερεά’ ο νέος συνδυασμός για την Περιφέρεια

1563

Με αρκετή προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Περιφερειακής Παράταξης “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ” την Μ.Τρίτη 23/4/2019 το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Χαλκίδας.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Αντώνης Βούλγαρης έδωσε συνέντευξη τύπου σε ΜΜΕ της περιφέρειας. Αναφέρθηκε σε κάποια από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η Εύβοια, όσο και γενικότερα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην άναρχη χωροθέτηση των αιολικών πάρκων στην Καρυστία, στην μόλυνση του Ασωπού, στον αγώνα των κατοίκων των Αγράφων αλλά και στην έλλειψη σχεδιασμού για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα που θα ενώνει την Βόρεια και την Νότια Εύβοια με τη Χαλκίδα. «Ότι δεν συμφέρει το κεφάλαιο, δεν υλοποιείται» ανέφερε.
“Εμείς θα πορευτούμε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών”. 
Ακολούθησε συζήτηση με τους πολίτες που παρευρέθηκαν και συζητήθηκαν οι άξονες δράσης. Ο Αντώνης Βούλγαρης καθώς και Περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού απεύθυναν κάλεσμα στους πολίτες ώστε τα θετικά μηνύματα που έρχονται από την περιφέρεια να αποτυπωθούν στην κάλπη με στόχο τον επιτυχή αγώνα πριν αλλά και μετά τις εκλογές.