Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αντώνη Βούλγαρη σε Εύβοια και Λαμία

2075

Επισκέψεις 16/5/19
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αντώνης Βούλγαρης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο σύμβουλο Εύβοιας Σάκη Παπαδόπουλο επισκέφτηκαν την Λαϊκή της Νέας Αρτάκης και συνομίλησαν με κάτοικους της περιοχής.
Αργότερα πραγματοποίησαν επίσκεψη σε υπηρεσίες Δήμου Διρφυών – Μεσσαπίων και συνομίλησαν με υπάλληλους δήμου και μετά συνέχισαν την περιοδεία στην περιοχή των Ψαχνών συνομιλώντας με κατοίκους.
Παράλληλα Κλιμάκιο της Ελεύθερης Στερεάς αποτελούμενο από τον Γιώργο Σκλαβούνο, Γιάννη Τήνιο και Μαρία Μακρυδήμα επισκέφθηκε την περιοχή του Βασιλικού όπου συνομίλησε με πολίτες της περιοχής και επισκέφτηκαν τα ΚΑΠΗ της περιοχής όπου ,σε ένα εξαιρετικό κλίμα, συνομίλησαν με τους κατοίκους .

Το βράδυ ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αντώνης Βούλγαρης μετέβη στην Λαμία, όπου παραχώρησε συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας , για τις θέσεις και τις προτεραιότητες της “Ελεύθερη Στερεά”
“Η αλήθεια είναι οτι σε αυτές τις εκλογές υπάρχει μεγάλη τάση αποχής. Το θετικό για εμάς είναι οτι πολλοί από τους ανθρώπους που συζητάμε, μας λένε ότι “βρήκα μια ευκαιρία να πάω να ψηφίσω στις εκλογές γιατί υπάρχει η Ελεύθερη Στερεά”. Γιατί βλέπουν οτι είμαστε μια κίνηση πολιτών που δεν έχει εξαρτήσεις, λέμε ότι πρέπει να υπάρχει δημοκρατικός σχεδιασμός στη περιφέρεια, αναδεικνύουμε τα προβλήματα, χωροταξικά και οικονομικά, που υπάρχουν στην περιφέρεια και θέτουμε ζητήματα που συνδέουν το τοπικό (Στερεά Ελλάδα) με τα γενικότερα προβλήματα στην Ελλάδα”

#eleftheristerea #ΕΛΕΥΘΕΡΗ_ΣΤΕΡΕΑ