Πένθος στην Ευρυτανία από τον αδόκητο χαμό ενός δικού της παιδιού του Ηλία Μπαλωμένου, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αναρρίχησης σε διαδρομή Via Ferrata, στην Πάρνηθα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μεσημεριανές ώρες της Κυριακής (8/1) όταν αποκολλήθηκε βράχος και ο άτυχος άνδρας έπεσε σε δύσβατο σημείο πλησίον της Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών Φυλής.

Οι δικοί του ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο με 14 Πυροσβέστες από, τον 10ο Π.Σ. Αθηνών, την Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., και της ομάδα της 1ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον ανασύρουν δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για την παροχή κάποιας βοήθειας.

Ο Ηλίας Μπαλωμένος έμενε στην Αθήνα, είχε όμως καταγωγή από τον Κλειτσό Ευρυτανίας, τόπο που αγαπούσε και περιέγραφε στους φίλους του. Οι δικοί του άνθρωποι κάνουν λόγο για ένα έντιμο και άριστο επαγγελματία, αγνή ψυχή με μοναδικό χαμόγελο και τον αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια στο λογαριασμό του στο ΦΒ μην μπορώντας να πιστέψουν το κακό που συνέβη.

ixotonagrafon.blogspot.com