Παρέμβαση για τις πυρκαγιές έκανε η μείζων αντιπολίτευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύοντας το πρόβλημα και της Ευρυτανίας σε περίπτωση αντίστοιχων φαινομένων. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει παραδοθεί στις φλόγες. Ανθρώπινες περιουσίες έχουν καταστραφεί. Τεράστιος αριθμός ζώων έχουν καεί.

Βλέποντας αυτές τις εικόνες, άμεσα δημιουργείται το ερώτημα αν από τη μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να αποτρέψουμε τέτοια φαινόμενα. Τα οποία θα είναι καταδικαστικά για τον τόπο μας αφού ό,τι πολυτιμότερο διαθέτουμε είναι τα δάση μας και η φυσική του ομορφιά.

Με λύπη όμως διαπιστώνουμε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει ούτε τα αυτονόητα. Δύο χρόνια μετά την σύσταση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου όπως είχαν υποχρέωση να πράξουν. Η τελευταία συνεδρίαση του ήταν τον Ιανουάριο του 2017!!!

Εάν κύριε Δήμαρχε συνεχίσετε να βαδίζετε με τα ίδια μειωμένα αντανακλαστικά μένοντας άπραγος μπροστά σε τόσο σοβαρά θέματα, να είστε σίγουρος ότι η εγκληματική σας αδιαφορία κάποια στιγμή θα κοστίσει σε όλους μας πολύ ακριβά.

Έστω και στο και πέντε, ζητάμε από το Δήμαρχο να πράξει τα αυτονόητα να συγκροτήσει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και να καλέσει άμεσα συνεδρίαση του.

Τέλος, καλούμε τον Δήμο Καρπενησίου να σταθεί δίπλα στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες. Σε ό,τι χρειαστούν. Πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο την Β. Εύβοια, αλλά και όποια άλλη πυρόπληκτη περιοχή μας έχει ανάγκη. Καλούμε όλους τους πολίτες, να προσφέρουμε όλοι μαζί, ότι μπορεί ο καθένας, για τους συνανθρώπους μας».