Ηθελημένη βουτιά στη λίμνη φέρεται να έκανε η 35χρονη στο Αγρίνιο

1425

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 35χρονης βιολόγου που έχασε τη ζωή της όταν το όχημά της έπεσε στην τεχνητή λίμνη Στράτου στα βόρεια του Αγρινίου, από ύψος 110 μέτρων.
Μεγάλη θλίψη μαζί με ένα τεράστιο «γιατί» οδηγήθηκε η γυναίκα σε αυτή την απόφαση.
Όπως αναφέρει το agriniopress.gr επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως η 35χρονη επέλεξε αυτόν τον τραγικό τρόπο για να βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της.
Οι πληροφορίες μιλούν για σημειώματα που η ίδια άφησε στον σύζυγο και τους γονείς της, προαναγγέλλοντας το τραγικό τέλος της.
Η αναγνώριση έγινε από συγγενικό της πρόσωπο, που βρίσκονταν στο σημείο της μοιραίας βουτιάς καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών. Οι δύτες εντόπισαν το όχημα μέσα στο οποίο βρίσκονταν η σορός της άτυχης γυναίκας και στη συνέχεια ακολούθησε η ανάσυρση και η αναγνώρισή της από τον στενό συγγενή της.
Η σορός της μεταφέρθηκε για νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας. Ο θάνατος επήλθε από πνιγμό και η σορός δεν φέρει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά κάθε ενδεχόμενο.
Σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο από το οποίο έγινε η «βουτιά θανάτου», η 35χρονη είχε λιοστάσι, καθώς και ένα ακόμη ακίνητο που το είχε διαθέσει για την φιλοξενία αδέσποτων σκύλων.