Ο Δήμος Καρπενησίου, ο Δήμος Αγράφων και Π.Ε. Ευρυτανίας έδωσαν το ‘παρών’ για ακόμα μια χρονιά στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia με σκοπό να ταξιδέψουμε τις ομορφιές του νομού, αλλά και το ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις του Δήμου Καρπενησίου, σε όλο τον κόσμο.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο Μέγαρο παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και σήμαναν την επανεκκίνηση της μετάβασης στην μετά- Covid 19 εποχή. Τρεις ημέρες γεμάτες τουρισμό με πλήθος κόσμου, Ελλήνων και ξένων, επισκέφτηκαν το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και προμηθεύτηκαν το προωθητικό υλικό του Δήμου Καρπενησίου, αλλά και μπόρεσαν να ‘έρθουν ένα βήμα πιο κοντά’ στις ομορφιές της Ευρυτανίας, μέσα από τις βίντεο- προβολές και τις σύγχρονες οπτικοακουστικές προδιαγραφές του περιπτέρου. Μέσω αυτών δόθηκε η ευκαιρία στον επισκέπτη να περιηγηθεί εικονικά στα σημαντικότερα αξιοθέατά και να ενημερωθεί για τις δράσεις και τα σημεία ενδιαφέροντος του τόπου μας.
Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Γιάννης Σβερώνης, αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού του νομού.
Οι συμμετέχοντες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη προωθητική δράση στην 8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021 που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο.