Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης και κινητοποίησης του γενικού πληθυσμού καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη ενδιαφερόμενων στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου. Με την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση του Δήμου Καρπενησίου, τα στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, πραγματοποίησαν διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στους πολίτες με τη δυνατότητα παροχής ατομικών συναντήσεων με ενδιαφερόμενους σε χώρο κατάλληλο με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου. Σε μελλοντικό χρόνο αναμένεται η εκ νέου πραγματοποίηση της δράσης μετά από σχετική ανακοίνωση.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν  και χωρίς λίστες αναμονής. Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».