‘1η δύναμη για πρώτη φορά από το 1986 η Πανσπουδαστική’
Η Οργάνωση Καρπενησίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, με κείμενό της, «χαιρετίζει τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ που με την δράση τους συνέβαλλαν στο να κατακτήσει η «Πανσπουδαστική ΚΣ» 2 έδρες στο ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Δασολογίας μετά από πολλά χρόνια».
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το αποτέλεσμα αυτό είχε την δική του συμβολή στο ιστορικό αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών 2022 που ανέδειξαν την «Πανσπουδαστική ΚΣ» σε 1η δύναμη για πρώτη φορά από το 1986! Συγκεκριμένα η Πανσπουδαστική έφτασε στο 33,43% σημειώνοντας σαρωτική άνοδο και κατακτώντας την πρωτιά στο σύνολο σχεδόν των ΑΕΙ: ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, Πάτρα, Γιάννενα, Κρήτη, αλλά και σε μικρότερα ιδρύματα όπως το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» αποτέλεσε κόλαφο για την κυβερνητική πολιτική στα Πανεπιστήμια. Είναι σαφής καταδίκη της πολιτικής του κλεισίματος σχολών, της υποχρηματοδότησης, της υποβάθμισης των πτυχίων, της αστυνομοκρατίας.
Η πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» είναι εγγύηση ότι θα δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, για δημόσιες δωρεάν σπουδές, για πτυχία με επιστημονική και επαγγελματική αξία.
Η πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» είναι μήνυμα αντιπολεμικό, μήνυμα ελπίδας και συμπόρευσης με όλο τον λαό ενάντια στην ακρίβεια και την αντιλαϊκή πολιτική.
Συνεχίζουμε πιο δυνατά στον δρόμο της ανατροπής!»