Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου ο Λερογιάννης

3082

Μετά την ανακοίνωση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος ότι δεν θα κατέβει τελικά στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ο ίδιος, αλλά επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο κ. Δημήτρης Λερογιάννης, χθες δημοσιοποιήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση του κ. Λερογιάννη. Ο ίδιος με ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί συµπολίτες, φίλες και φίλοι 

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά µου ως επικεφαλής ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει το Δήµο του Καρπενησίου στις επερχόµενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το Μάιο του 2019.

Πήρα αυτή την απόφαση, επειδή θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων µας να είµαστε παρόντες σε όσα αφορούν τη ζωή µας και τη ζωή των παιδιών µας.

Η οµάδα µας είναι µια δυνατή οµάδα ανθρώπων που ζούνε, εργάζονται, δραστηριοποιούνται στο δήµο µας και έχουν τη διάθεση να δουλέψουν ο καθένας µε τις δυνάµεις του, να αλλάξουµε τις ζωές µας. Και είµαστε διαφορετικοί, γιατί η δική µας κίνηση ξεκίνησε από τη βάση προς τα πάνω, από τους πολίτες για τους πολίτες.

Η προσπάθειά µας χρωστάει πολλά στο Λεωνίδα Παπαδόπουλο που, αφού έβαλε τις βάσεις για αυτό το ψηφοδέλτιο, έκανε όχι ένα βήµα πίσω, αλλά ένα βήµα µπροστά, επιτρέποντας να δηµιουργηθούν οι ευρύτερες δυνατές συναινέσεις για την κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο Δήµο. 

Γνωρίζουµε την κατάσταση που θα κληθούµε να αντιµετωπίσουµε, όχι µόνο γιατί ζούµε, κυκλοφορούµε και εργαζόµαστε σε αυτόν τον τόπο αλλά και γιατί έχουµε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας µε τους συνδηµότες µας. Ξέρουµε ότι µπορούµε να τα καταφέρουµε.  

Το επόµενο διάστηµα θα παρουσιάσουµε το πρόγραµµά µας και την οµάδα των ανθρώπων που θα το κάνει πράξη. Περιµένουµε τη στήριξη των πολιτών του Δήµου Καρπενησίου και δεσµευόµαστε ότι θα είµαστε όλοι µαζί σε αυτή τη διαδροµή».