Για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας 4-12 ετών θα ξεκινήσουν και φέτος, όπως και τα προηγούμενα έτη, στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας «Αλκυόνη» ομάδες γονέων.

 Στις ομάδες γονέων θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα όπως τα όρια στα παιδιά, οι τύποι γονέων και συμπεριφορά παιδιών – συγκρούσεις, ζήλια ανάμεσα στ’ αδέλφια, σχολικός εκφοβισμός – άγχος σχολείου, προεφηβεία-  εφηβεία κ.α. Οι ομάδες θα έχουν διάρκεια 62ωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων και θα υλοποιηθούν από την Ψυχολόγο-Κοινωνική Λειτουργό- Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, κα Σοφία Ι. Τασιού.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλουν  την αίτησή τους στα γραφεία οι ίδιοι (Aγγέλων 1, έναντι Συνεδριακού Κέντρου) ή να την αποστείλετε με e-mail στο kpalkion@otenet.gr.Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.alkyoni.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία επίσης μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Πρόληψης κατά τις ώρες 09:00-13:00, στο τηλέφωνο 22370 22904.