Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στο καφέ «Κάλλιον» στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ιωάννης Οικονομίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπόλεμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ουκρανία, αλλά και στην απώλεια Ελλήνων, καθώς και για τις εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν τη φετινή χρονιά. Ακολούθως αναγνώστηκαν τα μηνύματα του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος κ. Στυλιανού Κονταδάκη. Κατά την εκδήλωση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια των 10 Ελλήνων στον πόλεμο της Ουκρανίας και στη συνέχεια κατά την κοπή της βασιλόπιτας κόπηκε ένα κομμάτι για την παγκόσμια ειρήνη. Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό: ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος, η Υπεύθυνη Μητρώου Στελεχών Στερεάς Ελλάδας της Νέας Δημοκρατίας και πολιτευτής Ευρυτανίας κ. Τζίνα Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άρης Τασιός, η Θεματική αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Αικατερίνη Καλαντζή, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο Συντονιστής Φθιώτιδας-Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Κανέλλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρπενησίου κ. Ελπιδοφόρος Φλωράκης, η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ευρυτανίας κ. Αθανασία Οικονόμου, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Δρακάκης, ο διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Δημήτρης Καρατσίκης και ο διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, πολιτευτής και αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Κλεομένης Λάππας.

Ο χαιρετισμός Ιωάννη Οικονομίδη

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ιωάννης Οικονομίδης στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής: «Η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη, είναι στενάχωρη για όλη την ανθρωπότητα, αλλά και για τον ελληνισμό. Θρηνούμε την απώλεια 10 αμάχων Ελλήνων στον πόλεμο της Ουκρανίας. Η χρονιά που διανύουμε οδηγεί σε εκλογές. Εκλογές αυτοδιοικητικές και εκλογές βουλευτικές. Γι΄ αυτό καλούμαστε να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και με ενότητα και ομοψυχία να ενώσουμε –πέρα από τις όποιες επιμέρους διαφωνίες μας- δυνάμεις για το καλό του κόμματος. Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ καλείται σήμερα να διαχειριστεί πολλές δυσμενείς καταστάσεις: την πανδημία, την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση και από αυτές τις ημέρες και την γεωπολιτική κρίση με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Στο επικείμενο Συνέδριο μας το Μάιο του 2022 θα επανακαθοριστούν οι στόχοι μας για τα επόμενα χρόνια, που είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την εντολή να κυβερνήσουμε. Καλωσορίζω στη σημερινή μας εκδήλωση τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης και σας ευχαριστώ πολύ».