Το νέο Διοικητικό συμβούλιο – μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες -τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αντάμωσαν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου για την κοπή της πίτας με τις ευλογίες του π. Ευάγγελου Πλάτη.Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ιουλία  Πετροπούλου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλες και όλους που βρέθηκαν εκεί και κυρίως που στηρίζουν το σύλλογο και τις δράσεις του με κάθε τρόπο.

Το ‘παρών’ έδωσε ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Σοφία Ζαλοκώστα και Ευδοξία Κονιαβίτη. Ο Δήμαρχος δήλωσε υποστηρικτής του Συλλόγου που με την μακρά και αδιάλειπτη διαδρομή του στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης μας συμπορεύεται σε πνεύμα συνεργασίας, εθελοντισμού και προσφοράς. Δεσμεύτηκε για την συνέχιση μιας δυνατής συνεργασίας με το  σύλλογο Γυναικών που θα ενδυναμωθεί με κάθε ποιοτικό τρόπο με στόχο την ενεργοποίηση και συμπερίληψη όλο και περισσότερων γυναικών στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του Δήμου.

Ξεχωριστή στιγμή όταν η τυχερή από τις γυναίκες του συλλόγου που κέρδισε το φλουρί, κα. Μ. Κρουστάλλη παρέλαβε το μοναδικό ρολόι χειρός, προσφορά του Κοσμηματοπωλείου Χρήστου Γενιτσαρόπουλου. Η βραδιά συνεχίστηκε με περισσότερες εκπλήξεις και δώρα και φυσικά ζωντανή μουσική και χορό.