Κωνσταντίνος Α. Μπαρτσόκας. Ένας ακόμη Ευρυτάνας στο συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου

3453

Άλλον έναν Ευρυτάνα ανακοίνωσε στο συνδυασμό του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος. Πρόκειται για τον κ.Κωνσταντίνο Μπαρτσόκα του Αθανασίου γεννήθηκε το 1964, κατοικεί στην Λαμία  και κατάγεται από την Άμπλιανη (Σταυροπήγιο) Ευρυτανίας , όπου και διαμένει τους θερινούς μήνες .

 Είναι πολιτικός επιστήμονας, με σπουδές στην Αθήνα ,στην Νομική Σχολή, Τμήμα Πολιτικής επιστήμης και Διοίκησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  (1982-1986) και στο Παρίσι στην « Ecole des Hautes Etydes en Scienses Sosiales», Κοινωνική και Οικονομική Ιστορία της Ελλάδος (1987-1991).

Έχει δραστηριοποιηθεί στον οικοδομικό κλάδο , ως ιδιοκτήτης εταιρείας σκυροδέματος και κατασκευαστής κτιριακών συγκροτημάτων και εξειδικευμένων ξύλινων κατασκευών , με κορυφαία  κατασκευή τον Ολυμπιακό Ιππόδρομο Μαρκόπουλου Αθηνών.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Β. Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδος, με έδρα τον Βόλο και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων (2006-2010), διατελώντας αντιπρόεδρος της δημαρχιακής επιτροπής .

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές Βυζαντινής Μουσικής και έχει διακονήσει ως ιεροψάλτης σε διάφορους ναούς. (Σήμερα διακονεί ως ιεροψάλτης στο ιερό αναλόγιο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου  Γαλανέϊκων  Λαμίας). Έχει δύο κόρες , την Νίκη , φοιτήτρια Νομικής Αθηνών και την Μαρία–Ασπασία ,  μαθήτρια.