Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους και διεκδίκησαν άμεσα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, τις εξοντωτικές τιμές στην ενέργεια και τα προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Στην συγκέντρωση τοποθετήθηκαν ο Γιώργος Μπακογιώργος μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΣΥΑΠΕ, ο Γκορόγιας Δημήτρης Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ, ο Γιάννης Γιαννούλης από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αγράφων, ο Μαστροκώστας Κώστας μέλος του Δ.Σ ΕΛΜΕ Ευρυτανίας και Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ, η Παπαδοπούλου Σπυριδούλα Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου και η Αθανασιάδου Ελένη Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Θεραπευτηρίου Χ.Π Ευρυτανίας και της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Νομού Ευρυτανίας.

Παραβρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείες από τα Δ.Σ:  Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας,  Σωματείο ΟΤΑ Α΄βαθμού Νομού Ευρυτανίας, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας,  Σύλλογος Μουσικών Ευρυτανίας.

Οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το ραντεβού για την 24ωρη πανελλαδική – πανεργατική απεργία στις 9 Νοεμβρίου που μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σταθμό κορύφωσης του αγώνα, όπως αναφέρουν.