Τέλος δεν έχουν οι εξελίξεις στα Άγραφα. Πριν από λίγο η δημοτική σύμβουλος κα Αργυρώ Διώτη με επιστολή της προς το ΔΣ δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη του Θεόδωρου Μπαμπαλή, αντιδρώντας στην τακτική της απουσίας που ακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες η αντιπολίτευση.Στην επιστολή της αναφέρει:

Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική Παράταξη “Ανανέωση-Προοπτική” διότι πιστεύω ακράδαντα πως τα τοπικά προβλήματα αντιμετωπίζονται μόνο με τη μέγιστη ενωτική προσπάθεια, με διάθεση συνεργασίας και συγκλίσεων από όλους τους εμπλεκόμενους, χωρίς παραταξιακές σκοπιμότητες και εγωιστικές εμμονές.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση είναι οι ίδιοι με εκείνους που με ώθησαν να κατέλθω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις Εκλογές του 2019… Η αγάπη για τον τόπο μου και η αγωνία μου για το μέλλον του.
Η επαναλαμβανόμενη απουσία της Δημοτικής ομάδας που ανήκα από τις κρισιμότερες συγκλίσεις των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτή της εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της εκλογής των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να αποτελέσει τροχοπέδη στη λειτουργία του Δήμου, ήταν αυτό που με ώθησε περισσότερο στην σημερινή μου απόφαση.
Γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μου και επιθυμώ να συμβάλλω στην επίλυση τους. Όμως τα προβλήματα λύνονται με δουλειά, με παρουσία και δράση, όχι με στείρα αντιπολίτευση ούτε με διαρκή άρνηση σε όλα. Επίσης πιστεύω πως οφείλουμε άπαντες να συνεργαζόμαστε και να ενισχύουμε τις προσπάθειες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής κάθε φορά που αυτές κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και να ασκούμε κριτική σε όσα δε συμφωνούμε. Έτσι μόνο γινόμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας και έτσι δικαιώνουμε την επιλογή όσων μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Τέλος, θέλω να κάνω σαφές πως από τη θέση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό του τόπου μου με όσες δυνατότητες μου παρέχει το νομοθετικό πλαίσιο και για όσα πίστεψα και πιστεύω ότι αξίζει ο τόπος μας και του το χρωστάμε.

Με εκτίμηση,

Διώτη Αργυρώ

Δημοτική Σύμβουλος