Ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αγρινίου

1668

Σε κατάσταση σοκ έχει περιέλθει γυναικολόγος του νοσοκομείου Αγρινίου καθώς υπέστη ξυλοδαρμό χθες Τρίτη, 25/06/2019, το πρωί.
Ο εν λόγω γιατρός δέχτηκε επίθεση στα εξωτερικά ιατρεία από άνδρα –τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά- ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί από τον χώρο του νοσοκομείου.
Αυτή την ώρα στον γιατρό παρέχονται οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του και ενεργεί έρευνα για το περιστατικό.
Το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κωνσταντίνο Μπακόπουλο.
Ο νευροχειρουργός δήλωσε ότι «επαναλαμβάνεται αυτό που πολλάκις οι γιατροί έχουν τονίσει, ότι δηλαδή είναι εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στον κάθε έναν που νομίζει πως μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις». «Η προστασία που θα έπρεπε η πολιτεία να μας παρέχει δεν υπάρχει. Η αστυνομία τώρα θα κληθεί, αλλά κατόπιν εορτής, τι να κάνει; Να μετρήσει «πτώματα»; Η προστασία που θα έπρεπε να μας παρέχει το κράτος είναι φυσική και ηθική, αλλά δεν μας παρέχεται με κανέναν τρόπο», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Μπακόπουλος. (πηγή: agrinionews.gr)