Το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας με επιστολή του προς Δ.Σ Θεραπευτηρίου, Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ΠΟΕΔΗΝ, ΜΜΕ και κοινοποίηση στα μέλη του Συλλόγου, για μια ακόμη φορά μιλά για την τεράστια υποστελέχωση του Θεραπευτηρίου, εξαιτίας της οποίας δεν μπορούν να καλυφθούν ούτε οι βάρδιες, όπως αναφέρουν.

Στην επιστολή αναφέρουν:

«Ενάμιση μήνα μετά την αναφορά του Συλλόγου Εργαζομένων για τις συνέπειες της υποστελέχωσης στη λειτουργία του Θεραπευτηρίου, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώνουμε ότι o Σύλλογος Εργαζομένων επιβεβαιώθηκε, όχι γιατί έχει μαντικές ικανότητες, αλλά γιατί οι εργαζόμενοι, είμαστε αυτοί  που γνωρίζουμε καλύτερα από όλους τις απαιτήσεις της δουλειάς μας, γιατί ξέρουμε ότι το φιλότιμο εξαντλείται όταν μας εξαντλούν, όταν μας τάζουν βοήθεια και απαιτούν υπομονή μέχρι να έρθουν οι νέοι συνάδελφοι που δεν προσλαμβάνονται ποτέ.

Φτάσαμε για άλλη μια φορά, στο σημείο, σε κάποιες «όμορφες καλοκαιρινές μέρες», να βγαίνει πρόγραμμα με έναν εργαζόμενο ανά βάρδια στην καθαριότητα για 75 περίπου δωμάτια, γραφεία και κοινόχρηστους χώρους!!! Με κανέναν εργαζόμενο στα πλυντήρια. Πλυντήρια βάζουν οι νοσηλευτές!!!  με έναν εργαζόμενο ανά βάρδια στα μαγειρεία, ο οποίος μαγειρεύει, σερβίρει, μαζεύει και καθαρίζει και μάλιστα όχι μία φορά, σε 75 περίπου δωμάτια και την τραπεζαρία!!! με τους νοσηλευτές να δουλεύουν εξαντλητικά και οριακά μήπως  πάρουν λίγες μέρες άδεια, και τους διοικητικούς να παλεύουν με τα κύματα.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!

Δεν μπορούμε να δουλεύουμε με ψεύτικες εξαγγελίες που στοχεύουν να παρατείνουν την υπομονή μας. Οι  δεκάδες προσλήψεις μόνιμων και επικουρικών δεν εμφανίστηκαν ούτε σαν εξαγγελίες προκήρυξης του ΑΣΕΠ!

Οι υποτιθέμενοι 4 συνάδελφοι (Πρόγραμμα 55-67) που θα τοποθετούνταν σίγουρα την Παρασκευή (την περασμένη Παρασκευή) και οι υπόλοιποι 4 την Δευτέρα (την περασμένη Δευτέρα) δεν εμφανίστηκαν ποτέ! Τον Σεπτέμβριο φεύγουν 11 επικουρικοί!

Δεν θα αναφέρουμε για άλλη μια φορά νούμερα και στοιχεία… Πλέον είναι θέμα ασφαλούς λειτουργίας!

ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ    
  • ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
  • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ».