Οι πολίτες δημιουργούν το πρόγραμμα Μπαμπαλή

2189

Νέες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιό του

Την συμβολή και τις ιδέες των πολιτών ζητά ο νυν Δήμαρχος και  ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής Θεόδωρος, με σκοπό την διαμόρφωση του προγράμματός του με έναν ενδιαφέροντα τρόπο. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαμπαλής βασίστηκε στις νέες τεχνολογίες του διαδικτύου δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε πολίτη των Αγράφων, μπαίνοντας στον ιστότοπο μας https://apagrafa.blogspot.com/ και μέσω της φόρμας επικοινωνίας (στο κάτω αριστερό μέρος) να καταθέσει τις δικές του προτάσεις και απόψεις για να διαμορφώσουν όλοι μαζί το πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού “Ανανέωση Προοπτική”για την τετραετία 2019-2023. Έξι θα είναι οι θεματικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί το πρόγραμμα και θα αναφέρεται στους τομείς Αναπλάσεις-Τουρισμός-Πολιτισμός-Αθλητισμός-Διακυβέρνηση-Οικονομίαγια τους οποίους οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους. Κάθε πρόταση που θα υποβληθεί θα μελετηθεί και αν είναι εφικτή θα ενταχθεί και αυτή στο αναλυτικό πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες.

Ο κ. Μπαμπαλής ανέφερε χαρακτηριστικά «Ένα πρόγραμμα οραματικό, με καινοτόμες ιδέες και με στόχους την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ενίσχυση της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Αγραφιωτών.

Γίνετε και εσείς μέρος ,για άλλη μια φορά ,της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας που κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε,με σκληρή δουλειά, με μεθοδικότητα, συνεργασία και προγραμματισμό.»

Δύο οι νέοι υποψήφιοι στην «Ανανέωση Προοπτική»

Ακόμα δύο υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής που συμμετέχουν στον συνδυασμό «Ανανέωση Προοπτική» για τον Δήμο Αγράφων, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρόκειται για τους κυρίους, Αθανάσιο Χύτη του Κων/νου από τα Κέδρα  και τον Ανδρέα Τσιτσάνη του Γεωργίου από το Ραπτόπουλο. Και οι δύο θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Δημοτική Ενότητα  Ασπροποτάμου.

Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής σε δήλωσή του τόνισε: 

«Νέα, ικανά, έντιμα, ορεξάτα στελέχη, πλαισιώνουν συνεχώς την “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”, τη μεγάλη αυτοδιοικητική ομάδα μας,που με την εμπιστοσύνη των Αγραφιωτών θα συνεχίσει το έργο της και την ερχόμενη θητεία και μάλιστα με καθαρή εντολή που θα λάβει από την πρώτη Κυριακή.

Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός, ότι νέοι άνθρωποι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά και οφείλουμε να τους δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Είναι χαρά μας να τους έχουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε για τον δήμο Αγράφων!
Τους εύχομαι καλή επιτυχία στην κοινή μας προσπάθεια!»