Δώρο τσάντες, σχολικά είδη, γραφική ύλη και γλυκά στις δύο μαθήτριες που φοιτούν στο Σχολείο

Ευχές για μια καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2022, το Δημοτικό Σχολείο Στενώματος Ευρυτανίας και παρέστη στην καθιερωμένη Τελετή Αγιασμού.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Ιερέας της Τοπικής Κοινότητας, Πατήρ Ευστάθιος Τριβιζάς, ενώ ο κ. Γενικός προσέφερε στις δύο μαθήτριες που φοιτούν στο Σχολείο, τσάντες, σχολικά είδη, γραφική ύλη και γλυκά και τους ευχήθηκε ολόψυχα, καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.

Στoν σύντομο χαιρετισμό του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι και οφείλει να είναι πάντοτε παρούσα, ιδιαίτερα στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Πατρίδας μας ευρύτερα, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, δεσμευόμενος ταυτόχρονα ότι θα είναι δίπλα στις μικρές μαθήτριες, στην δασκάλα και στους κατοίκους της απομακρυσμένης αυτής Τοπικής Κοινότητας, αλλά και γενικότερα της Ευρυτανίας.

Στο Δημοτικό Σχολείο, τον κ. Γενικό υποδέχτηκαν εγκάρδια η Εκπαιδευτικός και Προϊσταμένη του Σχολείου, κα Αναστασία – Ιφιγένεια Μπαμπάλα, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, κ. Παντελής Χαλκιάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, κ. Λάζαρος Μπανιάς, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Τον κ. Γενικό συνόδευσαν στην επίσκεψη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταματέλος, η Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ολυμπία Γιαννιώτη, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων & Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής, Αστυνόμος Α’ Σταύρος Κουτουλογένης.      

«Δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται όλες οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σχολικής περιόδου» τονίζει η Αστυνομική Διεύθυνση.