Ο Ευρυτάνας Αργύρης Νταλιάνης υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη στη Δυτική Ελλάδα

3571

O νεαρός οικονομολόγος, με καταγωγή από το Νέο Αργύρι του Δήμου Αγράφων, Αργύρης Νταλιάνης, είναι η νέα δυναμική υποψηφιότητα που προστίθεται στον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για «Όλα από την αρχή!» όπως είναι και η ονομασία του συνδυασμού και συντάσσεται στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αργύρης Νταλιάνης είναι οικονομολόγος με πλούσιο βιογραφικό και σπουδές στα πλέον σύγχρονα επιστημονικά αντικείμενα. Είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τίτλου Mεταπτυχιακών σπουδών στη «Διοίκηση & Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων» από το ομώνυμο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ιδίου Πανεπιστημίου καθώς και εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο περιφερειακό Τμήμα της Δυτικής Ελλάδος.

Επίσης, έχει εξειδικευθεί στην Οικονομική των Αγορών & των Επιχειρήσεων – Χρηματοοικονομική και την Οικονομική Πληροφορική, λόγοι για τους οποίους από το 2008 δραστηριοποιείται με επιτυχία σε σημαντικές θέσεις της επιστήμης, της συμβουλευτικής και της αγοράς, όπου και χειρίστηκε θέματα του ευρύτερου πεδίου του επιστημονικού του αντικειμένου, αξιοποιώντας παράλληλα την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και των σύγχρονων ειδικών εργαλείων των νέων τεχνολογιών.