Τι δηλώνουν στον Ευρυτανικό Παλμό οι πρώτοι της Ευρυτανίας

Η αναμονή για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων και η αγωνία για την έκβασή τους φαίνεται να έφτασε στο τέλος, μιας και πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής των υποψηφίων.

Οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, του ΕΠΑΛ Καρπενησίου αλλά και η επιτυχούσα από το Αλκιβιάδειο Λύκειο Φουρνά, μίλησαν στον Ευρυτανικό Παλμό για τις σχολές που περνάνε και για το νέο ταξίδι που αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα χρονιά.

ΓΕΛ Καρπενησίου

Μαρία Σταμούλη

“Πέρασα στο τμήμα Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία (ΕΚΠΑ). Εύχομαι στους ανερχόμενους υποψηφίους πανελλαδικών εξετάσεων “καλή τύχη”. Να κυνηγήσουν τους στόχους τους, κι αν δεν έχουν ακόμη, να επιχειρήσουν να τους ανακαλύψουν μέσα από αυτή τη διαδικασία!”

Καλλιόπη Τρίκκα

“Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ανακουφισμένη με το αποτέλεσμα, μιας και κατάφερα να περάσω στη σχολή της πρώτης μου επιλογής, στην Κτηνιατρική ΣΣΑΣ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο της ζωής μου!”

Κωνσταντίνος Ζήσιμος

“Πέρασα στην Ιατρική Ιωαννίνων. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που πέτυχα τον στόχο μου.”

ΕΠΑΛ Καρπενησίου

Αγάπη Ζηνέλη

“Μετά από πολλή υπομονή και επιμονή, καθώς επίσης και σκληρή δουλειά, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου, να περάσω δηλαδή στο  Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο Κρήτης. Η χαρά μου δεν περιγράφεται με λόγια… Νιώθω απόλυτα ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, μιας και κατάφερα να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρά μου. Επίσης, θέλω να πω στους καθηγητές του σχολείου και των φροντιστηρίων μου το εξής: ‘Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα κάνατε για εμένα’.”

Κυριάκος Καρδαμπίκης

“Πέρασα Πληροφορική και Τηλεματική στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Νιώθω πολύ χαρούμενος, καθώς πέρασα στην πρώτη μου επιλογή ως τρίτος εισακτέος από ΕΠΑΛ. Αυτή μου η επιτυχία μού δίνει κίνητρο να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου.”

Μιχάλης Κολοκώτσιος

“Πέρασα Πληροφορική και Τηλεματική στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, μιας και ήμουν ο πρώτος εισακτέος από ΕΠΑΛ. Με αυτήν την επιτυχία μού δίνεται η δυνατότητα να πετύχω νέους στόχους.”

Λ.Τ. Ραπτοπούλου

Γεωργία Ντασιώτη

“Η αγωνία αυτής της τόσο απαιτητικής χρόνιας έφτασε επιτέλους στο τέλος της! Η απόδοση των κόπων με την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου και η ανταμοιβή είναι οι κύριοι λόγοι που προσφέρουν σε όλους μας ανακούφιση και χαρά! Τα ίδια συναισθήματα φυσικά νιώθω και εγώ που κατάφερα να πετύχω έναν από τους αρχικούς μου στόχους που ήταν το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζοντας πλέον τη διαδικασία των πανελληνίων μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πίστη, η επιμονή και η υπομονή, είναι τρίπτυχο που οδηγεί στην επιτυχία! Πλέον ο δρόμος για την φοιτητική ζωή έχει ανοίξει για όλους όσους κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας αυτή τη δύσκολη χρονιά και ανοίγονται νέοι δρόμοι! Εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία και κυρίως καλή φοιτητική ζωή!”