Παρουσίασε πρόγραμμα και υποψηφίους ο Αναγνωστάκης στη Λαμία

2798

Παρόντες Κουρουμπλής, Σκουρλέτης, Γεροβασίλη, Πανούσης

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην οποία παρουσίασε τους υποψηφίους του ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με τον συνδυασμό του «Στερεά…Υπεροχής!». Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Κινηματογράφου «Γαλαξίας» στην πόλη της Λαμίας, στην οποία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης, παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» και συγχρόνως τους υποψήφιους της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, στην ομιλία του, έκανε κάλεσμα  στους πολίτες να ψάξουν καλύτερα τις υποψηφιότητες για να βρουν την αλήθεια πίσω από την πλασματική εικόνα, να εντοπίσουν «ποιοι μεταχειρίζονται χρίσματα και δαχτυλίδια» και να μην εκφραστούν στην κάλπη με θυμό.

Σε έξι (6) άξονες διαρθρώνεται το Σχέδιο της παράταξης για την Στερεά, που ανέπτυξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης. Αυτό αφορά τους τομείς της Κοινωνικής Πολιτικής – Απασχόλησης, της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, των Τεχνικών & Κοινωνικών υποδομών, της Ανάδειξης της Ταυτότητας της Στερεάς, του Ολοκληρωμένου Σχεδιασμού, των Χωρικών Παρεμβάσεων (ΟΧΕ) και της Διακυβέρνησης & Αποκέντρωσης.

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Δημήτρη Αναγνωστάκη, παρουσίασαν και προλόγισαν οι Γιάννης Πανούσης, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης, με τους οποίους υπήρξε συνεργάτης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σημαντική ήταν η παρουσία του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου Ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ με την παρουσία τους τον στήριξαν επίσης, οι βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Αθανάσιος Μιχελής, Ιωάννης Σαρακιώτης, Δημήτρης Βέττας, Απόστολος Καραναστάσης, ο βουλευτής Εύβοιας κ. Αναστάσιος Πρατσόλης, ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Πανούσης και οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του κ. Αναγνωστάκη, ο Αντιστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Νίκος Λαθύρης, ο κ. Γρήγορης Ντάνος και η κ.  Δέσποινα Αλαμπάνου.

Περιοδεία στη Φθιώτιδα για τον Βουλευτή Κουρουμπλή

Μετά από την αναβολή της προγραμματισμένης επίσκεψης του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλή στο Καρπενήσι, συνέχισε την περιοδεία του στο νομό Φθιώτιδας. Το Σάββατο 31 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου ο Βουλευτής, τέως Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων στο νομό Φθιώτιδας, με τοπικούς αξιωματούχους και φορείς. Συγκεκριμένα, εν όψει των Ευρωβουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου 2019, στις οποίες θέτει υποψηφιότητα ο κ. Κουρουμπλής πραγματοποιεί μια σειρά περιοδειών, με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματα της περιφέρειας.

Το πρόγραμμα του κ. Κουρουμπλή ξεκίνησε από την Κυριακή, όπου στις 10:00 το πρωί επισκέφτηκε στη Στυλίδα το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας, ενώ δεν παρέλειψε να παρευρεθεί και στην παρουσίαση των υποψηφίων με το συνδυασμό «Στερεά Υπεροχής» του Δημήτρη Αναγνωστάκη. Κατόπιν μετέβη στην Αταλάντη όπου επισκέφτηκε το δημαρχείο και το Κέντρο Υγείας και, αργότερα, τα Καμμένα Βούρλα. Τη Δευτέρα 1 Απριλίου το πρωί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη και ακολούθησαν επισκέψεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Αστυνομική Υπηρεσία, καθώς και συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΜΕΑ Λαμίας αλλά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο κ. Κουρουμπλής είχε συνάντηση στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας, ενώ το απόγευμα ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Φθιώτιδα μεταβαίνοντας στη Σπερχειάδα.