Πάντα δραστήριος και δημιουργικός ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου υποδέχεται τον φετινό Νοέμβριο με νέο Δ.Σ. και μια καινούρια θεατρική παράσταση.

«Κάλπικη λίρα»

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου, παρουσιάζει στο κοινό της πόλης του Καρπενησίου μια από τις σπουδαιότερες ηθογραφίες του περασμένου αιώνα. Ο λόγος για την «Κάλπικη λίρα», η οποία γυρίστηκε σε ταινία το 1955 από τον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Τζαβέλλα και έμελλε να αποτελέσει σημείο-σταθμό στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και της ελληνικής τέχνης. Οι δύο παραστάσεις με την σκηνοθετική καθοδήγηση της κας Βασιλικής Σταμάτη, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου. Η προσέλευση του κοινού θα είναι με είσοδος 3 ευρώ.

Νέο ΔΣ Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου

Την θέση του ως Πρόεδρος του Συλλόγου διατηρεί ο κ. Ηλίας Τσώνης, μετά τις τελευταίες εκλογές στις 23 Οκτωβρίου και την Γενική Συνέλευση που ακολούθησε.

Τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ που συγκροτήθηκε είναι οι: Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Νικολαιδης, Γραμματέας: Γιάννης Δημητρίου, Ταμίας: Χρήστος Βλάχος, Ειδική γραμματέας, υπεύθυνη Δημ Σχέσεων και καλής Λειτουργίας του Συλλόγου: Αθανασία Κοντοπάνου.