Τέσσερεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα εξαφάνισης της 48χρονης από το Καρπενήσι στη Λίμνη Κρεμαστών και κανένα ίχνος της δεν έχει βρεθεί ακόμη, παρόλο που οι έρευνες κράτησαν για μεγάλο διάστημα.

Ο σύζυγός της ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία κλήθηκε να δώσει εκ νέου εξηγήσεις για όσα συνέβησαν τις μέρες εκείνες λίγο πριν εξαφανιστεί η αγνοούμενη μητέρα ενός γιου 19 ετών, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το Καρπενήσι στις 22 Σεπτεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι η δίκη για ενδοοικογενειακή βία είχε διακοπεί μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή της, ενώ η ίδια παραμένει άφαντη πραγματοποιήθηκε εκ νέου, αλλά χωρίς αποφάσεις. Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ευρυτανίας παρουσιάστηκε και πάλι ο σύζυγός της, τον οποίο η αγνοούμενη είχε καταγγείλει για άσκηση βίας σε βάρος της μέσα στο μικροβιολογικό εργαστήριο όπου εργαζόταν. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την αιτιολογία ότι βρισκόταν στις έρευνες για τον εντοπισμό της συζύγου του και ζήτησε αναβολή προκειμένου να μπορεί αυτοπροσώπως να παραστεί καθώς από την πρώτη στιγμή βρίσκεται ανελλιπώς στο σημείο των ερευνών. Το δικαστήριο είχε διέκοψε για τις 26 Ιανουαρίου.

Τελικά η δίκη πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στο Καρπενήσι και σύμφωνα με τη δικηγόρο της αγνοουμένης, κα Βαλεντίνη Μέτου «Καταδικάστηκε ο σύζυγος της για ενδοοικογενειακή βία σε 8-9 μήνες φυλάκισης με αναστολή. Ασκήθηκε έφεση για αυτή την απόφαση και πάει σε δεύτερο βαθμό».