«Τα εγκαίνια του γραφείου στη Βούλα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα! Αντιλαμβάνεστε την συγκίνηση μου (καθώς ήταν και τα πρώτα εγκαίνια που έχω κάνει ποτέ)» αναφέρει η Ευρυτάνισσα υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, μετά τα εγκαίνια του προεκλογικού της γραφείου στη Βούλα. Η κα Ζαχαράκη κατεβαίνει υποψήφια Βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής. Την 1η Μαΐου ακολούθησαν τα εγκαίνια του γραφείου της στις Αχαρνές και με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Είχα την χαρά να είναι πλάι μου πολλές φίλες και πολλοί φίλοι! Ευχαριστώ από καρδιάς τον φίλο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, τον Δήμαρχο Μαρκόπουλου Κώστα Αλλαγιάννη, αντιδημάρχους και όλα τα στελέχη της αυτοδιοίκησης που με τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστώ την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής Μιχάλη Σαλίβερο αλλά και όλα τα μέλη των οργανώσεων μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους εκπαίδευσης και του τουρισμού που ήταν εκεί προσθέτοντας μια ξεχωριστή νότα σε σχέση πάντα με τα χαρτοφυλάκια που είχα τιμή να υπηρετήσω. […] Η αγάπη όλων των παρευρισκόμενων ήταν αισθητή και πολύ συγκινητική. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να φανώ αντάξια αυτής της αγάπης, αλλά και της εμπιστοσύνης.

Συνεχίζουμε δυναμικά τον προεκλογικό αγώνα ΜΑΖΙ!»

«Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, αντιδημάρχους και στελέχη της αυτοδιοίκησης, όπως επίσης και τον πρόεδρο Πέτρο Μαρίνη και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αχαρνών μαζί με τα στελέχη της τοπικής, που με τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω βαθύτατα όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν, πολλοί επισπεύδοντας την επιστροφή τους στην πρωτεύουσα, καθώς η παρουσία, τα χαμόγελα και οι ευχές τους με τιμούν και μου δίνουν δύναμη να αγωνιστώ δριμύτερα.[…]».