Με απευθείας ανάθεση πραγματοποιείται η «Συντήρηση/Αναγόμωση των πυροσβεστήρων για τα Δημοτικά κτίρια του Δήμου Αγράφων».

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2021 και συγκεκριμένα την εγγεγραμμένη πίστωση με τίτλο «Συντήρηση/Αναγόμωση των πυροσβεστήρων για τα Δημοτικά κτίρια του Δήμου Αγράφων», την από 07-12-2021 τεχνική έκθεση του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Συντήρηση/Αναγόμωση των πυροσβεστήρων για τα Δημοτικά κτίρια του Δήμου Αγράφων» και την από 08-12-2021πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τον οικονομικό φορέα για την σχετική υπηρεσία και την αντίστοιχη προσφορά, προχώρησε στην ανάθεση του έργου.

Συγκεκριμένα, την ανάθεση για την υπηρεσία της συντήρησης/Αναγόμωσης των πυροσβεστήρων για τα Δημοτικά κτίρια του Δήμου Αγράφων έκανε στην Παπαδημητρίου Αλεξάνδρα, «Πυροσβεστικά – Αναγομώσεις» έναντι συνολικού ποσού 2.988,75€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα με την οικονομική προσφορά.

Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή τιμολογίου από τον προμηθευτή και την προσκόμιση των νομίμων δικαιολογητικών. Στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές εκτέλεσης των προς ανάθεση προμηθειών.